16-02-10

nog een paar foto's

100214_Parkloop_Dadizele_025

Op weg naar de grote ronde Ine probeert een versnelling te plaatsen en ik glijd uit  :( (onder toeziend oog van mama en Herman)

IMG_3106

Op het podium

IMG_3203

 Zoek mij in de volkscross :)

20:35 Gepost door ine defeyter | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

14-02-10

cross dadizele

Vandaag was het cross in Dadizele. Het was weer de eerste wedstrijd van het criterium. Dit seizoen ben ik 2jaars kadet en hoopte ik weer op het podium te staan. De omloop lag modderig met hier en daar stukken waar je kon uitglijden. Wij moesten een aanloopronde, een kleine en een grote ronde doen met twee bergen en verschillende stukken omhoog. Bij de eerstejaars kadetten waren er een paar goede overgekomen waaronder Suzan Patyn en Kim Deweer. Ook was er nog altijd Ine Vandepoele die vorige crossen voor mij was.

De start was deze keer niet rap, maar toch een goed tempo waardoor we met vier overbleven dit konden we zo behouden tot de grote ronde. Want op de helling voor de grote ronde gleed ik uit waardoor Ine V en Kim een gaatje kregen die ik terug moest toelopen. Suzan kreeg het ook moeilijk en moest ook lossen. Ik kon daarentegen terug aanpikken met Ine V en Kim want die hadden het ook lastig gekregen en dat zag je in iedere draai en op de brug. Op de brug heb ik dan ook mijn kans gegrepen en versnelt. Ze waren al een heel stuk achter. Die voorsprong kon ik dan ook behouden al hoe wel dat ze heel dicht kwamen. Achter mij kon Kim nog van Ine V winnen in de eindsprint. Het podium was als volgt: 1. Ine defeyter Knipogen 2. Kim Deweer 3. Ine Vandepoele.

Hopelijk gaat het volgende week even goed in Beveren-Leie. Dat is binnen twee weken dus gaan we deze week nog eens goed doortrainen Knipogen.

Foto's:

IMGP3529

Net begonnen aan de kleine ronde en we zijn al maar met 4 meer.

IMGP3530

Van de helling af Lachen.

IMGP3535

Tijdens de grote ronde kreeg Ine V een gaatje na een slipper van mij waardoor Kim gehinderd werd.

IMGP3536

 Ine V probeert het gat te vergroten.

 

IMGP3538

Blijven achtervolgen op Ine V tot ze een klap van de hamer kreeg en dat we terug bij haar konden lopen.

IMGP3681

In de volkscross tonen waar we bijna gevallen waren Tong uitsteken.

 

Bedankt Martine voor de foto's !

groetjes,
Ine

19:04 Gepost door ine defeyter | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

07-02-10

Cross Veurne

Vandaag ben ik gaan lopen naar Veurne. Daar vond het Pk van West-Vlaanderen plaats. Veel moest ik er niet van verwachten maar ik hoopte toch een goed resultaat te behalen. Toen we het parcour hadden verkend wist ik niet wat ik moest verwachten. Het was een kort maar zwaar parcour. Je moest immers door een speelplein met heuveltjes en zandstroken, maar ook een paar rechte stukken.

De start was rap, té rap voor mij. Bovendien vielen er ook nog eens 2 meisjes voor mij. Ik had bijna over één van die meisjes gelopen, maar gelukkig sprong ik er nog over Onbeslist. Natuurlijk had ik dan een gaatje voor mij en moest ik dat ook nog eens toelopen. Toen ik aan het speelpleintje kwam ging het al een stuk trager bij mij (ik ben in het zand lopen niet echt gewoon Knipogen). Zo kwamen de meisjes achter mij die ik juist had overstoken terug en namen ze een gaatje. Op het rechte stuk ging het dan al een stuk vlotter. Maar achter iedere draai kreeg ik het een stuk lastiger. Bij de tweede doortocht door het speelpleintje moest ik het groepje voor mij ook laten gaan en kwam er nog een meisje achter mij bijna weer aansluiten. Zo moest ik nog op het einde een eindsprintje doen voor ze achter te houden. De uitslag is niet schitterend, maar wel goed aangezien we bij de vrije sporters nooit zo'n lastig parcour krijgen. Eén ding ben ik wel zeker de start bij de VAL is totaal anders dan bij de vrije. Het gaat er een stuk rapper aan toe en dat heeft mij ook de das omgedaan. Ik zie het allesins zitten voor volgende week in Dadizele. Hopelijk loop ik daar naar het podium Knipogen.

Foto's:

De start was veel te rap voor mij

 In de eerste ronde ging alles nog goed

Na de eerste ronde kreeg ik al mijn klop, maar op het einde ging het weer even beter.

Bedankt voor de fototipLachen

 

Groetjes,
Ine

18:21 Gepost door ine defeyter | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

06-02-10

morgen PK

Lang geleden dat ik nog een berichtje heb geschreven, maar hier ben ik weer. Ondertussen is er niet zo veel gebeurd. Er waren meer slechte resultaten dan goede, maar dat kwam omdat de traingen niet zo goed vlotten. Ondertussen gaat het weer beter en ben ik ook clubkampioen geworden.

hieronder een foto:
Ik had net een gat geslagen op Valentien

Zondag ga ik dan nog een wedstrijd doen in Veurne waar het Pk van de VAL plaatsvind. Ik weet niet wat ik moet verwachten, maar ik hoop op een top 10 plaats bij het jaar 1995. We zullen nog zien wat het geeft.

Morgen komt er dan een verslag van de wedstrijd.

groetjes,
Ine

20:37 Gepost door ine defeyter | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |