26-09-09

3wedstrijden: Dadizele, Wevelgem en Zwevegem

Vorige week vrijdag was het PK baanwedstrijd. Die wedstrijd was zo slecht dat ik het kort zal houden. Ik was 7de van de 9.

---------------------------------------------------------------------------------

Zondag ging ik dan naar Wevelgem voor de jogging van 5 km. Ik zag het terug volledig zitten. Ik startte onmiddellijk goed en liep als tweede dame. Ik liep in een groepje met anderen van de 10 km , maar éénmaal ik moest afslaan ging het minder vlot. Op de tanden bijten en als eindtijd 19min.10. Super tevreden kon ik terug uitkijken naar de schoolveldloop in Zwevegem.

IMGP0781

Goede start nu nog het juiste groepje vinden.

IMGP0790

Eindelijk de finish in zicht.

---------------------------------------------------------------------------------

Woensdag ging ik met mijn zus naar de scholenveldloop in Zwevegem. Lisa deed het trouwens heel goed en liep naar een zesde plaats. Omdat ik op een schoolcross altijd slecht weg ben, was ik nu van plan om rap te starten. Dat lukte ook goed. Er waren twee meisjes met een lichte voorsprong en dan een groepje van acht met ik erin. Het was maar 1400 meter dus moest ik rap een paar oversteken, maar je zag ook wel wie er gewoon was van lopen en wie niet. Ik kwam dan uiteindelijk bij het eerste meisje en ik wou van ver beginnen sprinten, maar zij zag het aankomen en versnelde ook zo werd ik tweedes. Hopelijk gaat het in Kortrijk ook zo goed want dan is de school aanwezig.

dsc03327

Ze kon ook nog een ferme versnelling plaatsen.

dsc03331

Op het podium

 

groetjes,

Ine

20:26 Gepost door ine defeyter | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

05-09-09

laat berichtje

Na de wembleyloop te Heule ging ik op triatlonkamp naar Geraardsbergen. Het was een plezant kamp. Hier even de trainingindeling:

Maandag: lopen, zwemmen (als nevenactiviteit surfbiken)

Dinsdag: zwemmen, fietsen (de bosberg op) (als nevenactiviteit muurklimmen)

Woensdag: lopen, fietsen (de muur en de bosberg op) (als nevenactiviteit: strandestafette)

Donderdag: zwemmen, lopen (als nevenactiviteit vrij zwemmen)

Vrijdag: fietsen, wedstrijd triatlon

Op de triatlonwedstrijd moesten we 320 meter zwemmen, 10 km. fietsen en 3.5 km lopen. Na het zwemmen kwam ik als laatste uit het water. Tijdens het fietsen maakte ik de voorsprong van het eerste meisje van 8 min. naar 5 min. Uiteindelijk kon ik nog 4 min. afdoen tijdens het lopen, maar was ik tog noch tweedes op iets minder dan een min.

Zaterdag was een rustdag om dan Zondag aan de start staan van mijn eerste duatlonwedstrijd.

Zondag gingen we dan richting Waardamme voor mijn eerste duatlonwedstrijd. Ik was heel zenuwachtig. We moesten 2.3 km. lopen, 11 km. fietsen en 1.5 km lopen. Mijn eerste lopen ging goed en ik ging als 5de (van B en C jeugd) in de wisselzone. Het fietsen ging ook redelijk goed, want er kon maar één meisje mij oversteken en twee jongens. Het laatste lopen ging schitterend ik kwam uit de wisselzone en had bijna niets van last aan mijn benen (In de triatlonwedstrijd had ik heel veel pijn). Ik naderde nog op het meisje dat voor mij liep maar ik kwam net nog wat te kort. Uiteindelijk werd ik 4 de van de 6 in mijn categorie.

13:35 Gepost door ine defeyter | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |