26-09-09

3wedstrijden: Dadizele, Wevelgem en Zwevegem

Vorige week vrijdag was het PK baanwedstrijd. Die wedstrijd was zo slecht dat ik het kort zal houden. Ik was 7de van de 9.

---------------------------------------------------------------------------------

Zondag ging ik dan naar Wevelgem voor de jogging van 5 km. Ik zag het terug volledig zitten. Ik startte onmiddellijk goed en liep als tweede dame. Ik liep in een groepje met anderen van de 10 km , maar éénmaal ik moest afslaan ging het minder vlot. Op de tanden bijten en als eindtijd 19min.10. Super tevreden kon ik terug uitkijken naar de schoolveldloop in Zwevegem.

IMGP0781

Goede start nu nog het juiste groepje vinden.

IMGP0790

Eindelijk de finish in zicht.

---------------------------------------------------------------------------------

Woensdag ging ik met mijn zus naar de scholenveldloop in Zwevegem. Lisa deed het trouwens heel goed en liep naar een zesde plaats. Omdat ik op een schoolcross altijd slecht weg ben, was ik nu van plan om rap te starten. Dat lukte ook goed. Er waren twee meisjes met een lichte voorsprong en dan een groepje van acht met ik erin. Het was maar 1400 meter dus moest ik rap een paar oversteken, maar je zag ook wel wie er gewoon was van lopen en wie niet. Ik kwam dan uiteindelijk bij het eerste meisje en ik wou van ver beginnen sprinten, maar zij zag het aankomen en versnelde ook zo werd ik tweedes. Hopelijk gaat het in Kortrijk ook zo goed want dan is de school aanwezig.

dsc03327

Ze kon ook nog een ferme versnelling plaatsen.

dsc03331

Op het podium

 

groetjes,

Ine

20:26 Gepost door ine defeyter | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Podium !!! Proficiat met je podiumplaats in de scholenveldloop en met je knappe prestatie in Wevelgem.
Eens een mindere dag kan voorkomen, er komen nog PK's in de toekomst waar je vast en zeker een top prestatie gaat leveren.
Greetz,
XA4

Gepost door: Xavier | 29-09-09

De commentaren zijn gesloten.