23-08-09

provenciaal kampioenschap en wedstrijd Heule

Zaterdag was het provenciaal kampioenschap piste. Ik was ingeschreven voor kogel, speer en de 80 meter. We startten in 2 reeksen en de 6 beste gingen door naar de finale. In de reeks ging ik niet volledig door waardoor ik een tijd van 11.62 had. Daarna ook de finale gelopen. Die ging niet zo vlot. Vanaf de start liep ik naast Lisa totdat mijn knie begint pijn te doen en haar moest laten gaan. Een tweede plaats dus. Het speerwerpen lukte totaal niet en ik werd tweedes met een worp van 12 meter 63. Dan op naar het kogelstoten daar werd ik eerste met een worp van 7 meter 83.

Hier een paar foto's:

IMGP0214

De finale van de 80 meter

IMGP0216

In het rijtje staan voor de nummers

IMGP0242

speerwerpen lukte niet goed

1251021230_resized

podium speerwerpen

----------------------------------------------------------------------------------------------

wedstrijd Heule

Zondag gingen we naar Heule om er de 5 km. te lopen. Ik stond nog te twijfelen of ik hem ging lopen of niet maar heb besloten om hem te lopen maar niet voluit te gaan. Daar aangekomen heb ik eerst goed losgelopen met Silke. Aan de start waren we met drie om samen te lopen: ik, silke en lisa. De start ging redelijk rap en we bleven bij Leonie. Die versnelde dan en Lisa ging mee dus liepen ik en silke op hetzelfde tempo verder. Dat lukte ons en we kwamen aan in een tijd van in de 26 min. over de 5.4km.

In de tombola heb ik dan ook geluk gehad want ik heb de fiets gewonnen Lachen

foto's volgen later

Van maandag tot vrijdag ga ik op triathlonkamp en zondag doe ik dan eens een duathlon mee in Waardamme.

20:24 Gepost door ine defeyter | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

17-08-09

terug van vakantie


14 augustus kwamen we terug van een maand vakantie. Het was superleuk in La Roche. We hebben vier wandelingen gedaan, in de stoeltjesliften gezeten, een rondvaart op de Maas gedaan en nog veel meer. Hier zijn een paar foto's:

Kopie van La Roche 2009- 077

het vuurwerk in La Roche

Kopie van La Roche 2009- 441

met de hondjes spelen

 Kopie van La Roche 2009- 1048

plezier op de stoeltjesliften

Kopie van La Roche 2009- 491

Ik en mijn zus, Lisa, in het water

 

 

In La Roche heb ik niet getraind en dat voelde ik ook wel in de eerste wedstrijd terug. Zondag gingen we naar Middelkerke voor de sirenejogging. Daar wou ik graag een tijd van 24 min. lopen alles ging goed tot aan 2.6 km. Daar kreeg ik dan ook ferme steken in mijn buik en ik moest er van wandelen de laatste 500 meter heb ik terug kunnen lopen en heb mijn moeder nog ingehaald. Met een tijd van 27min. was ik dan ook niet tevreden maar volgende keer beter.

Volgende week zaterdag is er de laatste pistemeeting het PK en zondag loop ik nog een 5,4 km. in Heule. Op het PK neem ik deel aan de 80 meter, kogel en speer met de bedoeling de clubrecords te breken want de 80 en speer staan al op mijn naam.

IMGP9422

Vorige pistemeeting het speerwerpen gewonnen

12:16 Gepost door ine defeyter | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |