19-07-09

baanwedstrijd Wulvergem

Hier volgt nog een kort verslagje van vrijdag. Vrijdag trok is samen met mijn zus en mijn moeder naar Wulvergem. Toen we daar toe kwamen zag ik alleen maar Lore van mijn categorie dus ging ik in de wedstrijd zelf zien hoe mijn benen waren. Ik heb samen met Lore wat opgewarmd en we hebben dan eens naar het parcour gevraagd. Ze zeiden dat het in het begin omhoog ging en als je op een grotere baan komt het terug naar beneden gaat. Met die informatie stonden we dan aan de start voor 2 820 meter af te leggen. We startten samen met de jongens niet te rap en ook niet te traag. Lore koos voor de rechterkant van de groep en ik voor de linkerkant. Dat had ik beter niet gedaan want toen ze gingen versnellen kon Lore mooi meeschuiven en de jongens voor mij waren weg dus stond ik er alleen voor. Lore kreeg een groot gat, maar vanaf het weer naar beneden ging kon ik haar bijbenen. Niet voor lang want 400 meter van de streep kreeg ik enorm miltsteken en ging ik geen stap meer vooruit. Zo werd ik tweedes.

Hier zijn wat foto's:

IMGP9651

aan de start met Lore

IMGP9660

eindelijk was de finish daar (400 meters kunnen ver zijn Onbeslist)

Maandag naamiddag vertrek ik ook op reis naar de ardennen (La Roche). Tot 14 augustus zal het dan ook stil zijn op deze blog.

x

ine

17:33 Gepost door ine defeyter | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

12-07-09

wedstrijd Oostrozebeke

Zaterdag ging ik naar Oostrozebeke om daar samen met mijn vrienden een wedstrijd te doen. Toen we daar toekwamen bleek het schors en gras te zijn als ondergrond (crossen in de zomer is eens wat anders hé Knipogen).

Voor mijn categorie (95' - 93') stond er 4 rondjes op het programma wat 2 km. in totaal was. Aan de start stonden we maar met twee: ik en Lisa Verlinde dus moesten de jongens bij ons lopen (zij waren ook maar met twee). De start was rap en Lisa en de twee jongens liepen direct zo'n tien meter voor mij. Geen paniek want er stonden nog drie ronden op ons te wachten. Ondertussen was Joris ook al gelost. in de tweede ronde kon ik er terug bijkomen en ik kon dat volhouden tot in het begin van de vierde ronde. Lisa versnelde toen en kreeg terug een gat. Op het einde had ze zo'n 60 meter voor. Tevreden dat ik toch nog bij de groep ben gekomen en dat zo lang mogelijk heb volgehouden stond ik op het podium.

Vrijdag sta ik terug aan de start in Wulvergem om een 2 820 m op het programma.

oostrozebeke 045

aan de start met Lisa

oostrozebeke 048

De eerste ronde was ik nog achter de groep

oostrozebeke 051

Het einde van de tweede ronde

oostrozebeke 053

In het begin van de derde ronde probeerde Lisa al te versnellen, maar ik kwam er terug bij

oostrozebeke 054

Terug bijgekomen.

oostrozebeke 056

Maar in de vierde ronde haak ik toch af

oostrozebeke 057

eindelijk de finish in zicht

oostrozebeke 059

moe op het podium

 

20:42 Gepost door ine defeyter | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |