19-07-09

baanwedstrijd Wulvergem

Hier volgt nog een kort verslagje van vrijdag. Vrijdag trok is samen met mijn zus en mijn moeder naar Wulvergem. Toen we daar toe kwamen zag ik alleen maar Lore van mijn categorie dus ging ik in de wedstrijd zelf zien hoe mijn benen waren. Ik heb samen met Lore wat opgewarmd en we hebben dan eens naar het parcour gevraagd. Ze zeiden dat het in het begin omhoog ging en als je op een grotere baan komt het terug naar beneden gaat. Met die informatie stonden we dan aan de start voor 2 820 meter af te leggen. We startten samen met de jongens niet te rap en ook niet te traag. Lore koos voor de rechterkant van de groep en ik voor de linkerkant. Dat had ik beter niet gedaan want toen ze gingen versnellen kon Lore mooi meeschuiven en de jongens voor mij waren weg dus stond ik er alleen voor. Lore kreeg een groot gat, maar vanaf het weer naar beneden ging kon ik haar bijbenen. Niet voor lang want 400 meter van de streep kreeg ik enorm miltsteken en ging ik geen stap meer vooruit. Zo werd ik tweedes.

Hier zijn wat foto's:

IMGP9651

aan de start met Lore

IMGP9660

eindelijk was de finish daar (400 meters kunnen ver zijn Onbeslist)

Maandag naamiddag vertrek ik ook op reis naar de ardennen (La Roche). Tot 14 augustus zal het dan ook stil zijn op deze blog.

x

ine

17:33 Gepost door ine defeyter | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Proficiat Toch een mooie prestatie hoor...prettige vakantie in La Roche.

Gepost door: natalie | 19-07-09

Veel plezier in de ardennen ;)
Groetjes Layla

Gepost door: layla | 24-07-09

Prachtig gelopen op een fantastisch zwaar parcours. Aan die helling kwam geen eind, en de wind zat in de bergop ook nog tegen. Veel plezier in de Ardennen.

Gepost door: Herman | 24-07-09

De commentaren zijn gesloten.