19-04-09

pistemeeting VAD

Gisteren gingen we naar Roeselare voor de VAD-pistemeeting. Na veel omleidingen te volgen zijn we er nog optijd geraakt Lachen. Op het programma stond kogel, 400 meter, 1500 meter en misschien nog de 4 x 400 meter (als we een groepje konden vormen).

Eerst hadden we kogelstoten. Het was voor mij de eerste keer met 3kilo dus gingen we kijken hoe het ging. En het lukte vlot want al van de eerste keer stond ik al aan kop. Die plaats heb ik nooit afgegeven en ik verbeeterde iedere keer mijn worp. Uiteindelijk smeet ik 8 meter 81.

Daarna moesten we de 400 meter lopen en blijkbaar hadden ze ons aan de verkeerde lijn gezet. We stonden namelijk aan de witte lijn met een groene streep en we moesten aan de volle witte lijn staan Wenkbrouw ophalen. Dus degene in baan 6 moest meer lopen dan degene in baan 1. En ik stond wel in baan 4 zekerOnbeslist. Maar ja, missen is menselijk. En ik heb toch nog een goeie wedstrijd gelopen. Er was een rappe start waardoor ik het rond de 200 meter lastig kreeg, maar op dat moment liep ik tweede. En die positie heb ik kunnen houden ook al kwam Valentine nog heel sterk terug. Mijn tijd is 1.10.37 wat een verbetering is van mijn record met 2 seconden.

Dan was het de 1500 meter. Het was de eerste keer dat ik die afstand liep dus ik wist niet wat ik moest verwachten. De start was rapper dan de vorige keer waardoor ik mij een beetje liet insluiten. De wedstrijd is goed verlopen buiten de voorlaatste ronde want dan kreeg ik wel een klopje. Waardoor Valentine dichter kwam en ik moest Lisa ook laten gaan. Uiteindelijk ben ik derde geworden. Mijn tijd is 5.48.80.

Dan de aflossing 4 x 400 meter. Normaal ging ik met mijn zus en nog twee anderen de jeugd aflossing mee doen maar door dat ze één iemand te kort hadden in de vrouwenploeg heb ik daar mee gelopen. Ik moest starten en de stok doorgeven aan Betty. Betty moest doorgeven aan Saïn en Saïn aan Sharon. Dus we hadden een redelijk sterk groepje maar beveren-leie had ook een heel sterke groep met Mia die starte dus mijn doel was om geen te groot gat laten te vallen. De start was redelijk rap en Mia nam direct kop. Tussen de 100 en de 200 meter kreeg ik het moeilijk maar kon toch nog bij haar blijven en tussen de 200 en 250 meter kreeg Mia  het moeilijk dus ging het tempo terug weer wat trager waardoor ik kon bekomen van het lastige stuk en in de laatste 150 meter heb ik alles gegeven en ik heb een klein gaatje kunnen slaan tussen onze groep en de andere. Betty en Saïn konden het gat vergroten en Sharon maakte het mooi af met nog een snel rondje. We waren eerstesLachen en dat hadden we echt niet verwacht. De tijd is 4.53.93

Wat foto's (dank u Herman en Martine voor de mooie foto's)

IMGP7376

Een rappe start en ik ben direct bij Laura maar die blijft lang achter mij hangen

IMGP7378

Lisa is gewonnen met een zéér grote voorsprong en Valentine kan bij mij aansluiten

IMGP7379

Door mijn laatste versnelling heb ik ze kunnen achter houden.

IMGP7381

Tegen Lisa wat babellen aan de finish

IMGP7408

 schitteren op het podium

IMGP7477

In de start mij laten insluiten door ThijsOnbeslist

IMGP7480

Zij aan zij met Laura wanneer we Lisa moesten laten gaan

IMGP7482

Vermoeid aankomen na een goeie 1500 meter.

IMGP7539

Rap gestart met Mia in baan 1 en ik in baan 2

IMGP7541

De wissel liep vlot voor mensen die het nog nooit gedaan hebben en ik heb een gaatje gekregen op Mia

IMGP7563

Allemaal glunderen op het podium na de onverwachtse overwinning

15:01 Gepost door ine defeyter | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Proficiat!! Heel goed gelopen en geworpen!!! En wat die aflossingsestafette betreft, heb ik maar één woord: super!! Jullie mogen terecht glunderen ...

Gepost door: sandra | 19-04-09

De commentaren zijn gesloten.