07-04-09

eerste pistemeeting in Blankenberge

Na een lange stilte op deze blog ga ik nog wat neerzetten. Zaterdag was de eerste pistemeeting. Maar er waren wel een paar problemen met het vervoer en we zijn dan uiteindelijk met de trein geweest. Eenmaal we van de trein stapten begon het zonnetje te schijnen,maar die hield het niet lang vol. Gelukkig bleef het droog.

Bij het opwarmen had ik enorm last van mijn blaren en daardoor kon ik mijn spikes ook niet aandoen (Ik had de dag ervoor met school een wandeltocht gedaan maar ik had niet echt de geschikte schoenen aan Wenkbrouw ophalen, daarvan de blaren). Dus ja, sprinten en hoogspringen met mijn gewone loopschoenen. Eerst gingen we sprinten terwijl we ons aan het opwarmen waren kregen we het nieuws dat er een wijziging was in het programma. Dus snel naar de hoogspringstand en wat was dat lang geleden (ik wist mijn pasjes niet meerOnbeslist, het werd dus een beetje zoeken in de wedstrijd zelf). We begonnen bij 1meter en ik wou graag over de 1meter30 maar het hoogspringen lukte niet. Bij 1meter 10 zat ik al in de problemenWenkbrouw ophalen en het ging al helemaal niet meer bij 1meter 25. Dus had ik maar 1 meter 20 gesprongen. Heel boos ben ik mij dan gaan klaarmaken voor de sprint (300 meter, ik vind dat niet echt een sprint meer). Aan de start zat ik in een slechte reeks 1 iemand liep sneller dan mij maar dan ook véél sneller. Al in de eerste 100 meter haalde ze mij al in, dus vanaf dan kreeg ik eigenlijk al een klopje, maar ik probeerde toch nog 2de te zijn van mijn reeks en dat lukte ook maar ik ben pas 5de in totaalWenkbrouw ophalen. Dan heb ik boos toch mijn spikes aangetrokken om een goede 1000 meter te lopen. Maar ja, daar zat het ook al niet goed. De start was véél te traag (normaal wel goed voor mij, maar het most toch een beetje rapper gaan voor mij). En mijn start had ik ook echt totaal gemist, maar ik kon door het trage tempo direct naar voren gaan lopen. De jongens liepen aan kop en wouden niet versnellen dus heb ik maar aan de meisjes gevraagt wie er met mij mee op kop wou lopen en ik kreeg direct reactie van lisa verlinde dus zijn we het tempo wat gaan verhogen. Met nog één rondje te gaan overstaken de jongens mij maar ik liep toch nog eerste meisje. Dat wou ik ook zo houden. Maar lisa heeft wel een zeer sterke sprint dus in de laatste 100 meter sprintte ze mij voorbij. Mijn tijd was 3.42.38 (niet rap door die trage start en doordat ik zelf op kop moest gaan lopen). Maar ja, de dag was anders heel plezant en in de kadettengroep zit er echt wel een goede sfeer.

UITSLAG:

300 meter: 5de van de 12 met een tijd van 52.25

1000 meter: 2de van de 8 met een tijd van 3.42.38

hoog: 2de van de 12 met 1 meter 20

groetjes,

Ine

IMGP6962

concentreren voor het aanlopen

IMGP6963

Deze was er net over

IMGP6967

deze was totaal mis en ik was mijn concentratie helemaal kwijt

IMGP6982

de sprint: zwakker dan ik normaal gewend ben

IMGP7031

eerst naar voren opschuiven en dan direct de kop overnemen

IMGP7038

heel vermoeid aankomen (er stond veel wind waar ik op kop ben gaan lopen)

13:22 Gepost door ine defeyter | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Ine.. Je mag niet klagen over je 1000m! Niemand heeft een prachttijd en er was veel wind. Ik vond het dapper dat ge de leiding nam en voor Lisa probeerde te eindigen.. helaas is Lisa super in sprint! Het lukt je ooit wel ;)

grts
Leonie

Gepost door: Leonie | 07-04-09

Goed gelopen heb je in die 1000m. Door de kop te nemen in het lastigste stuk met de wind op kop kwam je op het einde wat kracht te kort, maar zo ver was niet achter hoor.

Gepost door: Herman | 08-04-09

Je 1000m was toch zeker niet slecht,
je mag daar zeker niet over klagen.
Het piste seizoen is nog maar begonnen er zullen nog wel meetings zijn waar je je kan bewijzen!

Gepost door: ellen terryn | 11-04-09

De commentaren zijn gesloten.