08-02-09

prijsuitreiking MLS + veldloop Dadizele

Zaterdag moesten we eerst naar de musical die Lisa's school had gemaakt. Ze deed het dan ook schitterend. Daarna gingen we naar Waregem voor de prijsuitreiking van het criterium: Mandel Leie en Schelde. Ik was immers tweede in mijn categorie en Lore Coulon won in mijn reeks.

Zondag gingen we naar Dadizele voor de eerste wedstrijd van het criterium. Ik wist niet hoe ze bij de kadetten liepen dus werd het afwachten. Met Lisa Verlinden (AVI), Lisa Grymonprez (DAPALO), Elien Vandepoele (DAPALO) stonden we met een sterke reeks aan de start. Het startschot was nog maar gevallen of er lag al een serieus tempo op voor de A-ronde. Lisa Verlinde trok kop dan Elien, Laura en ik. de groep voor mij kreeg direct een gaatje zodat ik het moest toelopen. Het lukte me om Laura te kunnen pakken in de B-ronde maar de andere twee waren er al vandoor. Bij het ingaan van de C-ronde kon ik het gaatje ook niet toe lopen tot we over de tweede brug waren. Daar kwam ik op een anderhalve meter van Elien totdat haar vader voor haar kop trok (dat mag dus niet!!!Roepen). Ik kon het op het einde toelopen maar ze was al aan het sprinten. Dusja, ik ben wel tevreden met mijn vierde plaats.

IMGP5224

(Bij het uitkomen van de B-ronde. Eerst Lisa Verlinde dan Elien, Ine en dan ik.)

 

18:55 Gepost door ine defeyter | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Knappe 4de plaats hoor...proficiat

Gepost door: natalie | 08-02-09

Mooi... goed gelopen enne .. idd dat mag niet tijdens de cross!!! Dus volgende keer .... klop je haar !!!
Grtzzz Gwen.

Gepost door: Gwen | 08-02-09

Knap Starten in een nieuwe leeftijdscategorie is niet gemakkelijk. Je mist nog wat ervaring en er zitten er ook al een aantal tussen die een jaar ouder zijn. Dat je dan toch nog de 4de plaats kan pakken is ronduit schitterend. Binnen een paar wedstrijden sta je mee op het podium, daar ben ik zeker van.

Gepost door: Herman | 10-02-09

De commentaren zijn gesloten.