21-12-08

mooie derde plaats in Deerlijk

Vandaag was het weeral in Deerlijk lopen en voor de zoveelste keer liepen we met de familie de 5 km. We stonden een half uur voor de start al aan de startlijn om vooraan te kunnen starten in de grote menigte. De bedoeling was om voor mijn vader en Timmy te zijn en onder de 22min. te zitten.

In de start was er vlak voor mij al een valpartij. Gelukkig dat mijn nonkel me kon weghalen of ik lag er ook bij. Dus met een redelijk trage start had ik heel wat in te halen want ik liep rond de zesde van mijn categorie. Bij 1 km had ik Timmy al te pakken en ook al een paar van mijn categorie. Dan gewoon tempo houden tot aan 3 km daar kreeg ik nog een klopje maar ik zag de derde van mijn categorie voor me lopen. Rap gaan aansluiten. Ik kon direct over nemen en een klein gaatje krijgen maar het gaatje was te klein dus overstak ze mij weer. Met nog 1 km te gaan zag ik plots mijn vader lopen die heb ik dan ook ingehaald en ook de derde van mijn categorie. Op het laatste kwam Sarah Cottyn nog bij mij aansluiten en daar ging mijn eerste plaats dacht ik maar mis dacht op het laatste stukje kon ik ze in de sprint kloppen. 

uitslag: derde van mijn categorie -            21"10 - 13,5 gemiddelde

foto's volgen nog

21:59 Gepost door ine defeyter | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Dikke proficiat met je mooie derde plaats. Ik heb die valpartij ook gezien, maar ik stond aan de andere kant van de baan. Er was inderdaad veel gedrum aan de start. Desondanks haalde je toch een fantastisch gemiddelde en een tijd die bijna 1 minuut sneller was dan je streefdoel. Ook gefeliciteerd met je resultaten in de verschillende criteriums. 3 keer goud en twee keer zilver. Dat kan tellen.

Gepost door: Herman | 23-12-08

Proficiat... wat een mooie wedstrijd gelopen zeg. Dat is karakter tonen. Ja Deerlijk is met zijn groot aantal lopers een gevaarlijke bedoening geworden in de start. Knap gelopen.
Groetjes Natalie

Gepost door: natalie | 23-12-08

De commentaren zijn gesloten.