16-11-08

veldloop in Ingelmunster

Vandaag zijn we met bijna de hele familie naar Ingelmunster getrokken voor de laatste veldloop in mijn miniemencariere. Ook was het de laatste veldloop van het klassement en ik stond op een gedeelde tweede plaats dus moest ik wel voor Suzan Pattyn (AVI) lopen. Dat was een moeilijke opdracht want ze liep immers op haar eigen trainingsdomein.

Eenmaal gestart liep ik direct op kop totdat Suzan het van me overnam. Blijven volgen dus. Dat was wel lastig want ze ging er aan een rap tempo vandoor. Niet voorlang want in de grasstrook kon ik direct aanpikken. Eenmaal in het bos gekomen probeerde ze er rap van door te gaan en dat lukte voor even want ik most haar echt niet laten gaan of ze was voor goed weg. Dus kwam ik erweer bij maar ik kwam erbij en ze versnelde weer. Voor haar was het echter ook lastig en zo kon ik op het einde rekenen op mijn sprint.

uitslag: eerstes

IMGP5267

derop en derover ( wel eerst proberen aan te pikken)!!!

 

groetjes, Ine

21:16 Gepost door ine defeyter | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Fantastisch gelopen Ine en cool afgemaakt op het einde. Je kan een wedstrijd en je tegenstander goed inschatten. Proficiat met je overwinning en je tweede plaats in het criterium.

Gepost door: Herman | 16-11-08

mooie... ...prestatie heb je geleverd zeg. Proficiat. Dat zal wel deugd doen hé. Knap gedaan. Doe zo verder.
Groetjes Natalie
http://www.bloggen.be/natalietijtgat

Gepost door: natalie | 16-11-08

De commentaren zijn gesloten.