29-10-08

cross Moorslede

Cross Moorslede

afstand : 1100 meters                        plaats : 2 de plaats

Oeps, wat jammer zei ik toen mama mij wakker maakte : " geen regen, ze hadden toch regen voorspelt". Het parcour ging veel zwaarder zijn. Vertrokken naar de wedstrijd, ronde verkennen en dan naar de start met zus. Veel roepen kon ik niet voor haar want moest kort achter haar starten. Toen was het aan ons. De start was nog redelijk rap maar viel vlug stil en bleef lang samen. De laatste rechte lijn gingen we nog met 5 naar de aankomst. Plots een aanval van Saartje, zat redelijk ver om aan te sluiten, maar toch geprobeert maar te vergeefs kwam nog tamelijk dicht, maar ben toch blij met mijn tweede plaats.

Cross08 565  Cross08 567  IMG_2098

IMG_2099  Cross08 998

17:42 Gepost door ine defeyter | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

24-10-08

foto's brugge

DSC_0036

proberen aan te sluiten maar het lukt nie zo rap

IMGP4738

derop en derover (naar de finish)

 

14:32 Gepost door ine defeyter | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

21-10-08

wedstrijd Zwevegem - Cross Brugge

Wedstrijd Zwevegem ( zaterdag )

afstand : 12 km            tijd : 1.09.40                     plaats : 11 de pl.

Wat een oer saai parcour, zoveel ronden ( 7 ) op een duur was je de tel kwijt. Van een goede wedstrijd kon je niet spreken. Wilde mee starten met Lore maar moest ze heel vlug laten lopen omdat ik de milte ( enorm )  kreeg. Met wat hulp van de familie heb ik nog de2 de en  3 de ronde proberen er naar toe te lopen maar lukte niet. Beslist al lopen met mama voor gewoon rustig uit te lopen. Zou zeggen een wedstrijd om vlug te vergeten.

 

wedstrijd Brugge ( zondag )

afstand : 1130 meters                             plaats : 2 de pl.

Een cross wedstrijd, jammer als we toe kwamen was het parcour wat geweizigt en minder zwaar. Had mijn pinnen van 9 in gestoken thuis, maar met het parcour te verkennen vraagde ik aan mama of ze korte pinnen ging steken want was meer onverhard en de lange pinnen gingen er niet in. Koos gewoon voor pinnen waar ik op piste loop. Dan maar naar de startblok. Was echt slecht weg in de start was volledig ingesloten, de eerste opdracht zo vlug mogelijk het gat toe lopen, lukte mij maar wel veel krachten verspilt. De laatste bocht kwam ik goed uit trok mij volledig op maar voelde ik vlug dat ik stil viel, teveel kracht moeten gebruiken tijdens de wedstrijd. Maar toch ben ik blij met de 2 de plaats na zo een lange afstand de dag ervoor.

18:07 Gepost door ine defeyter | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

16-10-08

wedstrijd Tiegem - veldrijden Heestert

wedstrijd Tiegem ( zaterdag )

afstand : 9 km                 tijd : 43.06              plaats : 6 de en 1 ste jun.

Rond 14.30 aangekomen op de wedstrijd. Op het gemak de ronde gaan verkennen omdat we hoorden dat het heel zwaar is. Inderdaad naar de aankomst een lange helling en anders vals plat. Startschot : Stond in het midden van de groep, was goed vertrokken, kwam de 1 ste van de 3 ronden tesamen door met Sissi maar die ging zo snel naar beneden dat ik ze moest laten gaan want dat durf ik niet. De andere 2 ronden moest ik alleen lopen, kon het tempo nog redelijk aan houden. Was echt blij van de wedstrijd.

veldrijden Heestert ( zondag )

Eens heel iets anders maar vond het wel leuk. 'S middags met papa de ronde verkennen een beetje uitleg gekregen. Startschot was om 16 u. Oei aan de start zag dat ik het ene meisje was tussen allemaal  heren. Nog wat raad voor en tijdens de wedstrijd van papa, dat ik niet te rap mocht starten en niet te klein op de baan mocht rijden want na het einde zal je het wel voelen. Inderdaad was zwaar, heel zwaar. De opdracht was volledig uitrijden en zo weinig mogelijk gedubbel te worden. Dat is mooie gelukt de ganse wedstrijd uitgedaan en maar door 4 mensen gedubbel geweest. Papa zei dat het heel goed was na zo een zware loopwedstrijd daags ervoor. Tijd : 40.53 , afstand : 11.90, gemiddelde : 17.4. Weet 1 ding zeker ga het nog doen tesamen met papa maar dan gewoon MTB tochten.

09:11 Gepost door ine defeyter | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

05-10-08

cross in menen

Zojuist heb ik een eerste plaats gelopen in de cross van Menen.

Het parcour lag mij volledig: modderig, hellingetjes en lange afstand.

De start had ik volledig gemist maar kon nog redelijk rap terugkomen in het eerste kleine rondje. De eerste grote ronde ging rap waardoor ik het heel lastig kreeg maar gellukig de anderen ook. De tweede ronde waren we maar met 3 overgebleven waarvan ik wist dat ik ze wel kon kloppen. De eerste modderstrook probeerde Suzan te ontsnappen. Ik volgde nog makkelijk maar zo te zien had Saartje het moeilijk gekregen. Maar niet veel verder probeerde Suzan weer te versnellen op 2 hellingetjes. Dat was wel een zware klap voor mij en ook voor Saartje maar blijkbaar had Suzan een beetje te vroeg had aangezet. Dus rap bijkomen en dan heb ik mijn kans gegrepen. 150 meter van de streep had ik een klein gaatje gekregen maar ik kreeg het enorm lastig maar de anderen ook. Toen ik aankwam was ik heel uitgeput maar toch blij. Dan even nagenieten en terug naar huis.

17:15 Gepost door ine defeyter | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |