30-04-08

dwars over de mandel roeselare

yes, noch eens een lange afstand dacht ik en het was ook voor mandel leie schelde criterium. Het waren drie ronden van 3 km en noch een extra rondje. Eerst hebben we de tour gaan verkennen. Het was een mooie tour maar heel de tijd trottoir op en af dat was wel vervelend. Eenmaal aan de start duurde het niet meer zo lang voor het startschot en eenmaal dat het startschot gegeven was. Liep ik nog redelijk rap. Dit moest ik natuurlijk bekopen in de 2de ronde waardoor ik veel moest vertragen. Toen haalde de eerste dame junior mij in maar in de derde ronde ging het veel beter waardoor ik mijn tweede plaats kon vasthouden maar dat laatste rondje extra was toch noch lastig maar ik kwam nog als tweede junior over de finish

uitstlag=> 2de junior

13:32 Gepost door ine defeyter | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

23-04-08

chiquita kids run antwerpen

Zondag gingen we naar antwerpen voor de kids run. Het was vroeg vertrekken om 9 uur al en toen we toekwamen was het lang wachten maar eigenlijk viel dat noch mee. Eerst waren we ons gaan inschrijven en dan hebben we het parcour verkent. Na wat zoeken ben ik mij goed gaan opwarmen en gaan uitrekken. Dan moesten we al aan de start staan 1UUR op voorhand maar dat was ook nodig want na 15 min. stonden er al een stuk of 5rijen en er kwamen er nog steeds toe maar ik had gelukkig mijn zusje om tegen te babellen. Toen we bijna gingen starten zei een menr. in de micro dat ze de hele tijd gingen voorlopen. Iedereen reclameerde maar die dan voorliepen zeiden direct dat ze gingen voorlopen tot iets voor 400 meter van het eind . OEF zei iedereen. Dan maar aftellen tot de start. Toen we vertrokken was ik niet goed mee want ze liepen de hele tijd op mijn hielen maar blijven proberen vooraan te zitten tot de voorlopers weggingen. Na dat ze weggingen was ik goed mee vooraan ik liep derdes maar ik wist wel dat de eerste twee gingen afzakken. 300meter voor de eindstreep liep ik eerste maar het werd steeds lastiger tot 15 meter van de eindstreep liep er een meisje vlak achter mij. Toen zette ze een eindsprint in. Ik kon ook nog wat sprinten maar niet zo rap dus was ik tweedes maar toch nog heel tevreden over mijn prestatie als je bedenkt dat er iets rond de 100 meisjes meeliepen

uitslag => TWEEDES  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

17:35 Gepost door ine defeyter | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

pistemeeting blankenberge

200 meter: yes noch eens een pistewedstrijd Lachend en nu keek ik wel uit naar de sprint. Eerst veel opwarmen en dan spikes aan om te sprinten maar blijkbaar moest er noch een reeks tussen dus toch nog wat lopen. Dan was het aan ons. We werden in twee reeksen gesplist. Ik zat in de rapste reeks. Ik was goed van start de laatste 80 meter was het lastigste maar blijven op de tanden bijten en het is geluktLachend Ik was eerste!!!!

800 meter: Toen we aan de start stonden wist ik dat ik niet voluit mocht gaan omdat ik zondag moest gaan lopen naar Antwerpen maar toch ben ik redelijk rap gestart. Ik was eerste meisje en liep nog tussen een paar jongens. De laatste ronde heb ik nog veel versneld omdat ik mij toch nog goed voelde en ik had beslist om te lopen voor mijn tijd en dat is ook goed gelukt maar het belangrijkste ik was eerste!!!!!!!!

speerwerpen: oojé dit heb ik nog niet veel gedaan en heb ik ook nog bijna nooit geoefent. Mijn eerste worp was niet zo ver 8 meter dan mijn tweede worp eens proberen met aanloop. dit lukte echt niet nog minder (ik smijt even ver in kogel hihihiVerlegen) mijn derde worp in stilstand nog minder en dan mijn laatste worp ging ik weer met aanloop doen maar ik had mijn speer net een beetje te veel gedraait en mijn speer zat tegen mijn hoofd. Dus niet zo schitterend maar we doen het maar voor ons plezier.

uitslag

200 meter : 31sec 2

800 meter : 2 min 47 sec

speer : 8 meter 69 cm

nog wat foto's :

decoration

 

decoration

 

1. ik aan de start

2. mijn zus ( met de groene broek

13:51 Gepost door ine defeyter | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

16-04-08

pistemeeting roeselare

400meter : dit was het enigste onderdeel dat ik niet zo zag zitten omdat ik niet goed kan sprinten maar toch heb ik mijn beste beentje voorgezet. Bij de start zaten we nog te lachen tot de starter zei:"aan jullie lijn." Dan was het wel wat serieuzer. Ik was direct als eerste gestart maar moest nog 300meter. De laatste 200meter waren toch op de tanden bijten en ik dacht ook vooral dat ze mij nu hingen inhalen maar toch gebeurde dat niet. Ze kwamen wel dichter maar toen ik nog een eindsprintje kon inzetten waren de anderen al aan het vertragen.

400meter => 1min. 12 sec. 04

ver : Ojee, wat was dat lang geleden maar gelukkig wist ik nog mijn pasjes. Dan maar even inspringen. Na het inspringen mijn eerste sprong : 3m. 44cm. Ik was er al tevreden mee maar daarna sprong ik maar liefst 3m 82cm en dan nog eens. Ik was zo tevreden dat ik niet meer zo geconcentreert was dus had ik een 0 maar ik was wel tevreden maar toen ik thuis was en keek op de computer zat ik 7cm van het provenciaal record.

ver => 3m 82cm

1000 meter : Dit zag ik het meest zitten en kan ik het best. Eerst maar even wat opwarmen maar wij moesten direct omdat de pup. aan het kogelstoten waren. Dus onverwacht naar de start maar de start was niet zo rap dus kon ik direct mee met de kopgroep maar dat waren 2jongens. De laatste 200 meter moest ik de jongens laten gaan maar ik had toch een grote voorsprong op het eerste meisje. Dus het was een goeie wedstrijd.

1000 meter => 3min. 42sec. 03

decoration

 ik ben die da om haar kijkt

 

overal eerstes!!!!!!!!!

13:48 Gepost door ine defeyter | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

brigandsloop ingelmunster

's Morgens wist ik nog niet dat ik ging gaan lopen tot mijn moeder het zei. Ik most wel alleen maar de 3.2 km. Ik had ook niet op voorhand opgewarmt maar het ging wel gaan en het ging ook goed. IK heb een mooi tempo kunnen volhouden tot het einde en was uiteindelijk vijfde

3.2km => 12 min. 13 sec.

13:26 Gepost door ine defeyter | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

prestoloop ichtegem

Op het laatste moment heb ik nog beslist om de 10.5 km te lopen. Die beslissing heeft me niet gespeten. Als opwarming heb ik met mijn zus meegelopen (2.5km) en dan naar de start. Ik had een beetje te rap gestart waardoor ik rap moe werd maar ik liep vierde junior tot in de laatste ronde. Dan kwam de vijfde junior bij mij en moest ik haar direct laten gaan. Dan alleen maar naar de finish. Het was toen enorm aan het hagelen maar heb nog een goeie tijd.

10.5 km => 53 min.

13:04 Gepost door ine defeyter | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |