23-04-08

pistemeeting blankenberge

200 meter: yes noch eens een pistewedstrijd Lachend en nu keek ik wel uit naar de sprint. Eerst veel opwarmen en dan spikes aan om te sprinten maar blijkbaar moest er noch een reeks tussen dus toch nog wat lopen. Dan was het aan ons. We werden in twee reeksen gesplist. Ik zat in de rapste reeks. Ik was goed van start de laatste 80 meter was het lastigste maar blijven op de tanden bijten en het is geluktLachend Ik was eerste!!!!

800 meter: Toen we aan de start stonden wist ik dat ik niet voluit mocht gaan omdat ik zondag moest gaan lopen naar Antwerpen maar toch ben ik redelijk rap gestart. Ik was eerste meisje en liep nog tussen een paar jongens. De laatste ronde heb ik nog veel versneld omdat ik mij toch nog goed voelde en ik had beslist om te lopen voor mijn tijd en dat is ook goed gelukt maar het belangrijkste ik was eerste!!!!!!!!

speerwerpen: oojé dit heb ik nog niet veel gedaan en heb ik ook nog bijna nooit geoefent. Mijn eerste worp was niet zo ver 8 meter dan mijn tweede worp eens proberen met aanloop. dit lukte echt niet nog minder (ik smijt even ver in kogel hihihiVerlegen) mijn derde worp in stilstand nog minder en dan mijn laatste worp ging ik weer met aanloop doen maar ik had mijn speer net een beetje te veel gedraait en mijn speer zat tegen mijn hoofd. Dus niet zo schitterend maar we doen het maar voor ons plezier.

uitslag

200 meter : 31sec 2

800 meter : 2 min 47 sec

speer : 8 meter 69 cm

nog wat foto's :

decoration

 

decoration

 

1. ik aan de start

2. mijn zus ( met de groene broek

13:51 Gepost door ine defeyter | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

medailles Zorg maar voor een grote vitrinekast voor al je trofeëen en medailles!! Proficiat hoor.

Gepost door: sandra | 23-04-08

De commentaren zijn gesloten.