16-04-08

pistemeeting roeselare

400meter : dit was het enigste onderdeel dat ik niet zo zag zitten omdat ik niet goed kan sprinten maar toch heb ik mijn beste beentje voorgezet. Bij de start zaten we nog te lachen tot de starter zei:"aan jullie lijn." Dan was het wel wat serieuzer. Ik was direct als eerste gestart maar moest nog 300meter. De laatste 200meter waren toch op de tanden bijten en ik dacht ook vooral dat ze mij nu hingen inhalen maar toch gebeurde dat niet. Ze kwamen wel dichter maar toen ik nog een eindsprintje kon inzetten waren de anderen al aan het vertragen.

400meter => 1min. 12 sec. 04

ver : Ojee, wat was dat lang geleden maar gelukkig wist ik nog mijn pasjes. Dan maar even inspringen. Na het inspringen mijn eerste sprong : 3m. 44cm. Ik was er al tevreden mee maar daarna sprong ik maar liefst 3m 82cm en dan nog eens. Ik was zo tevreden dat ik niet meer zo geconcentreert was dus had ik een 0 maar ik was wel tevreden maar toen ik thuis was en keek op de computer zat ik 7cm van het provenciaal record.

ver => 3m 82cm

1000 meter : Dit zag ik het meest zitten en kan ik het best. Eerst maar even wat opwarmen maar wij moesten direct omdat de pup. aan het kogelstoten waren. Dus onverwacht naar de start maar de start was niet zo rap dus kon ik direct mee met de kopgroep maar dat waren 2jongens. De laatste 200 meter moest ik de jongens laten gaan maar ik had toch een grote voorsprong op het eerste meisje. Dus het was een goeie wedstrijd.

1000 meter => 3min. 42sec. 03

decoration

 ik ben die da om haar kijkt

 

overal eerstes!!!!!!!!!

13:48 Gepost door ine defeyter | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

proficiat wat een mooi wedstrijden waren dat, doe zo voort

Gepost door: je mama | 17-04-08

hallo Hallo, ik wil je graag op deze donderdagmorgen ,( het weekend komt weer in zicht), verwelkomen op je nieuwe blogje ,ik heet alle nieuwkomers graag welkom zo kan ik er onmiddelijk mijn favorieten uitpikken en ik hoop dat je hier een fijne tijd
zult hebben . Veel plezier nog verder. Daaaaag!!

Gepost door: dana | 17-04-08

goede prestaties hoi ine, leuk dat je ook een blog hebt! Je bent heel goed bezig echt waar! Doe zo voort

Lies

Gepost door: lies | 17-04-08

De commentaren zijn gesloten.